a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Ledere mobber og krænker kommunalt ansatte

I den seneste APV (Arbejdspladsvurdering) i Lolland Kommune melder 43 kommunalt ansatte, at de bliver mobbet af deres leder og 66 ansatte melder at de bliver udsat for andre krænkende handlinger og/eller særligt belastende faktorer i deres psykiske arbejdsmiljø af deres ledere.

Arbejdspladsvurderingen, der er udarbejdet af Rambøll, har i alt fået 2.530 besvarelser, der svarer til 86% af de kommunalt ansatte. 70 ansatte melder, at dårlige forhold til deres leder eller kolleger har været årsag til at de har meldt sig syge. En stor del (84%) af de mobberamte taler om problemerne, men kun omkring halvdelen oplever, at der bliver taget hånd om problemerne.

skaermbillede-2016-12-30-kl-21-06-41

Byrådet blev på årets sidste byrådsmøde orienteret om den obligatoriske rapport, der skal udarbejdes hvert tredje år og i år er kombineret med en rapport om sygefravær. Bente Borreskov (Ø) udtalte på mødet, at rapporten var en gyser at læse.

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.