a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Lolland blandt landets bedste til at løfte socialt ansvar

På Lolland er man eksperter i, at hjælpe mennesker videre ud på arbejdsmarkedet. Det gælder også i de private virksomheder, hvor man i Lolland Kommune finder tredjeflest i Danmark, der klassificeres som “særligt sociale”.

Opgørelsen er lavet af Berlingske på baggrund af tal fra Danmarks Statistik og Den Sociale Kapitalfond og dækker over hvor gode virksomheder er til, at tage personer i fleksjob, på løntilskud eller med andre udsatte forhold ind som ansat. Små eller mellemstore virksomheder hvor mindst 10% af deres ansatte er i støttet beskæftigelse, bliver kategoriseret som “særligt social”.

Lolland Kommune kommer ligger godt i førerfeltet med en tredjeplads i opgørelsens top 10. Analysen viser, at det ikke er nogen ulempe, at have ansatte i støttet beskæftigelse. De “særligt sociale” virksomheder klarer sig på samme niveau som virksomheder uden en social profil.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from b

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.b.dk/nationalt/staa...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.