a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Mange års erfaring i byrådet

På Lolland kan vi bryste os af, at have aktive byrådsmedlemmer med mange års erfaring og en gennemsnitsalder på 58 år. Vi har taget pulsen på byrådsmedlemmernes historiske erfaring med opgaven og her er en oversigt. O/P henviser til om personen er eller var offentligt eller privat ansat/selvstændig. Desuden er angivet antal personlige stemmer ved kommunalvalget 2013.

*) har haft en periode ude fra 2007-2009

**) har været inde som vikar ad flere gange

Rettelser: Lise Damsbo Savic har påpeget, at hun er ansat under det private. Holger Schou Rasmussen rettet fra 16 til 14 år. Klaus Emil Møller rettet fra 4 til 2 år. Jorun Joensen rettet fra 27 til 25. Jens Erik Kistrup rettet fra 16 til 14. Søren Kolstrup rettet fra 16 til 14. Bøje Winther rettet fra 16 til 14.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from disputs

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
disputs.dk/2016/12/kosted...

Skrevet af

debat@disputs.dk

Gæsteskribent