a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Genopført hus på berømt badebro indviet

I september brændte hærværksmænd huset af for enden af den 180 m. lange, berømte badebro i Nakskov ved Hestehovedet badestrand. Nu er et nyt og forbedret hus opført, der i dag blev indviet med en dukkert af viceborgmester Henrik Høegh (V).

Viceborgmester og Formand for Klima-, MIljø- og Teknikudvalget Henrik Høegh (V).

Badebroen, der er danmarks næstlængste og som er bygget i slutfirserne, er blevet et ikon for historien om det gode liv på Lolland-Falster og er nok en af de mest fotograferede i Danmark – bedst kendt er det prisvindende fotografi taget af Threin Ottossen, der udover at være blevet overrakt til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, også er symbolet for Lolland-Falster Lovestorm.

Threins Ottossens prisvindende billede af det blikstille vand og den ikoniske badebro.


Til indvielsen var også Park og Vejchef Kjeld Jensen fra Lolland Kommunes Park&Vej, der har opført huset, samt Arkitekt Philip Rasmussen, der har tegnet broen og det nye hus, og som også tog en frisk dukkert i vandet, hvor der hver sommer måles landets varmeste badevandstemperaturer. Det nye hus har smukke vinduessprosser, vejrhane og to skifterum, som de fremmødte vinterbadere var taknemmelige for. Der mangler endnu at blive monteret bænke rundt om huset.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from wordpress

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
lollandfalsterlovestorm.wordpress.com/2016/09/19/man...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.