a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland

Ansvarshavende direktør for Pleje Plus skandale forlader synkende skude

Imens Lolland Kommune venter på den eksterne revision af klagerne om Pleje Plus, samt venter på Styrelsen for Patientklagenævnets konklusion, som er blevet udskudt grundet flere nytilkomne alvorlige klager i perioden, så har den ansvarshavende kommunale direktør for Ældre & Sundhed samt Social & Arbejdsmarked,  Klaus Marius Hansen, meddelt at han fratræder med udgangen af 2017.

Klaus Marius Hansen under præsentationen for byrådet i februar, af antallet af klager vedrørende Pleje Plus.

Selv kalder Klaus Marius Hansen fratrædelsen for “udramatisk” i en udtalelse til Lolland-Falsters Folketidende, hvor det ligeledes fremgår, at den 61 årige direktør regner med at flytte til Svendborg og fortsætte på arbejdsmarkedet.

Direktionen forsøger tilsyneladende i sagsfremstillingen, at spinne historien ind i den tidligere beslutning om at reducere antallet af direktører fra 4 til 3. En beslutning, der dog umiddelbart intet har med Klaus Marius Hansens fratrædelse at gøre. Beslutningen blev nemlig gennemført allerede i 2016, hvor Hans Erik Lund Rasmussen fratrådte som direktør og allerede her bragte antallet af direktører ned på 3.

Det demonstreres da også i sagsfremstillingen at Klaus Marius Hansens fratrædelse sker i utide, hvor økonomiudvalget d. 23. marts godkendte, at direktionen nu kan igangsætte rekruttering af en ny direktør, der kan udfylde pladsen i stedet for Klaus Marius Hansen.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from folketidende

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
folketidende.dk/Lolland/Kommun...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.