a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Resultat: Hvem skal vælges ind i Lolland Byråd?

Den 21. november er der kommunalvalg og vi skal igen stemme om, hvem der skal sidde i Lolland Byråd de næste 4 år. Se hvad disputs.dks læsere ville stemme, hvis der var valg i dag, i resultatet fra vores online meningsmåling (foretaget i perioden 18.-25. marts) herunder.

2,75% valgte “Andet”. Afstemningen forløb 18. – 25. marts. Der er ikke taget forbehold for eventuelle valgforbund i udregningen af mandater. Antallet af byrådsmedlemmer går fra tidligere 31 til 25 i næste periode. +/- er ændringen i forhold til valget i 2013. 580 stemmer modtaget i alt i meningsmålingen.

 


Skrevet af

redaktionen@disputs.dk