a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Marts Meningsmåling Lolland Kommunalvalg

Den 21. november er der kommunalvalg og vi skal igen stemme om, hvem der skal sidde i Lolland Byråd de næste 4 år. Se hvad disputs.dks læsere ville stemme, hvis der var valg i dag, i resultatet fra vores online meningsmåling (foretaget i perioden 18.-25. marts) herunder.

2,75% valgte “Andet”. Afstemningen forløb 18. – 25. marts. Der er ikke taget forbehold for eventuelle valgforbund i udregningen af mandater. Antallet af byrådsmedlemmer går fra tidligere 31 til 25 i næste periode. +/- er ændringen i forhold til valget i 2013. 580 stemmer modtaget i alt i meningsmålingen.

 


Skrevet af

redaktionen@disputs.dk