a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

DF splittes i to lister på Lolland

3 af de 5 nuværende byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, kunne ikke acceptere, at de endte nederst på partiets opstillingsliste efter afstemningen på partiets generalforsamling.

Opdateret: Hovedbestyrelsen i Dansk Folkeparti banker oprøret på plads: Der bliver alligevel kun en liste på Lolland. Oprørsgruppen retter ind.

Vi vil ikke finde os i det kup, der blev lavet mod os

Henning Rasmussen, Dansk Folkeparti i Lolland Kommune

Lolland-Falsters Folketidende skriver lørdag, at Eric Steffensen, Erik Kjelgaard og Henning Rasmussen ikke kan acceptere deres placering nederst på opstillingslisten og derfor laver de en opstillingsliste mere, hvor Eric Steffensen er spidskandidat. Listen kommer til at rumme i alt seks kandidater og opstiller sideordnet med den eksisterende liste, der blev vedtaget på generalforsamlingen, hvor Anette Knoblauch er spidskandidat. Dermed bliver der altså umiddelbart to lister for DF på stemmesedlen på valgnatten d. 21. november.

Det er barnligt ud over alle grænser

Anette Knoblauch, Dansk Folkeparti i Lolland Kommune

Spidskandidat Anette Knoblauch udtaler “Det forbavser mig egentlig ikke. De blev rystet, da jeg blev valgt. Men jeg synes, at det er barnligt ud over alle grænser“.

Eric Steffensen oplyser til Lolland-Falsters Folketidende, at bestyrelsen i partiforeningen bakker op om oprettelsen af den nye liste.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from folketidende

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
folketidende.dk/Forside/Lokale...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.