a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Endnu et byrådsmedlem ekskluderet

Hovedbestyrelsen for Dansk Folkeparti har grebet ind og ekskluderet byrådsmedlem og 2. viceborgmester i Lolland Kommune Erik Kjelgaard, skriver Lolland-Falsters Folketidende fredag.

Partisekretær Poul Lindholm Nielsen forklarer at ekskluderingen skyldes en intern mail, som Erik Kjelgaard har sendt til udvalgsmedlemmer og embedsmænd. Ordlyden af mailen var angiveligt over stregen i en sådan grad, at øjeblikkelig ekskludering var eneste løsning.

DF Lolland har tidligere på året raget sig uklar med hovedbestyrelsen, da Erik Kjelgaard, Henning Rasmussen og Eric Steffensen forsøgte at lave en parallel liste, i frustration over resultatet af kandidatplaceringerne ved generalforsamlingen. Dette blev underkendt af hovedbestyrelsen, men Poul Lindholm Niels forklarer dog, at det ikke har relation til ekskluderingen af Erik Kjelgaard.

Det er blot et par måneder siden, at Venstre Lolland også valgte at ekskludere et byrådsmedlem.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from folketidende

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
folketidende.dk/Lokal-nyt/Loll...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.