a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Torben Hansen (DF) kritiserer investeringsstrategiplan

Edder-sprøjteme en dårlig forretning

– sådan vurderede Torben Hansen (DF) en investeringsstrategiplan på arbejdsmarkedsområdet, ved torsdagens byrådsmøde i Nakskov, under behandling af 1. halvårsregnskab for 2017.

Torben Hansen (DF) påpeger, at den pågældende investeringsplan blev indført med den målsætning, at spare 18,8 mio. kr. i 2017 i forhold til det forventede regnskab, men i halvårsregnskabet fremgår det, at der i stedet er en besparelse på blot 6. mio. kr. Torben Hansen (DF) påpeger, at man dermed har regnet 12,8. mio. kr. forkert i en besparelse, der har kostet 5. mio. kr. om året i 2015, 2016 og 2017.

Vibeke Grave (S) påpeger, at hvis ikke kommunen havde lavet en investeringsstrategi, så havde kommunen muligvis stået med et endnu større underskud.

Torben Hansen (DF) fortsætter: “.. det er edder-sprøjteme dårligt embedsarbejde. (..) Havde jeg været borgmester havde jeg fyret den pågældende direktør, der havde skrevet det her til udvalget. Det har jeg sagt tidligere. Nu er han ikke til stede, han er vel et eller andet sted ovre i Svendborg. Det er den dårligste forretning jeg nogensinde har hørt om, men jeg kan jo berolige jer med, at det er skatteyderne, der betaler, det er jo ikke os. Jeg synes det er uartigt.”

Torben Hansen (DF) refererer her til direktør for Ældre & Sundhed samt Social & Arbejdsmarked, Klaus Marius Hansen, der tidligere på året har meddelt, at han ikke fortsætter som direktør i Lolland Kommune, men regner med at flytte til Svendborg og fortsætte på arbejdsmarkedet.

Borgmesteren kommenterede efterfølgende, at Torben Hansens kommentarer var på grænsen.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from disputs

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
disputs.dk/2017/03/ansvar...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.