a
Redaktionen

redaktionen@disputs.dk

LollandLeaks

lollandleaks@disputs.dk

Nicolai Privrat

Chefredaktør
np@disputs.dk

Søren Rosenberg

Skribent
sr@disputs.dk

disputs.dk er en del af

nakskov.nu

CVR 35 36 25 68
Fællesskabsvej 11
4900 Nakskov

nyt aktivistisk meningsmedie på lolland
 

Nyansat ældrechef i Lolland Kommune beskyldt for nepotisme og rod i økonomi

Anne Dorte Greve Madsen var indtil for nylig Ældrechef i Odsherred Kommune. Hun blev fritaget for tjeneste efter massiv intern og ekstern kritik af hendes kompetencer, manglende overblik over økonomien på ældreområdet, misinformation af de lokale politikere og ansættelsen af sin egen søn samt flere end fem medarbejdere uden budget. I Lolland Kommune tiltræder hun nu som ny Ældrechef 1. marts 2018.

På baggrund af 16 indkomne ansøgninger til stillingen har et enigt ansættelsesudvalg, som består af direktører, sektorchefer, ledere og MED-repræsentanter i Lolland Kommune, besluttet at ansætte Anne Dorte Greve Madsen som sektorchef for Ældre og Sundhed. Hun overtager pladsen efter den tidligere sektorchef Grete Breinhild, der fratræder for at gå på pension. Siden Pleje Plus skandalen har den nu tidligere direktør for Ældre- og Sundhed i Lolland Kommune, Klaus Marius Hansen, også valgt at finde nyt arbejde.

Politikerne i Odsherred Kommune troede på Anne Dorte Greve Madsen da hun løbende orienterede dem om, at økonomien balancerede på ældreområdet. Men da halvårsregnskabet viste et uventet underskud på 14. mio. kr. valgte udvalgsformanden at Anne Dorte Greve Madsen skulle fritages for tjeneste. Efterfølgende viste det sig, at hun bl.a. havde ansat sin egen søn som projektleder i hjælpemiddelteamet, uden at hverken borgmester eller direktøren på området var orienteret om den familiære relation, ifølge sn.dk.

Som en del af hendes fratrædelsesaftale må ingen fra Odsherred Kommune tale om Anne Dorte Greve Madsens mange sager som ældrechef.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from sn

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
sn.dk/Odsherred/AEld...

Skrevet af

sr@disputs.dk

Fast skribent for disputs. 29 år. Bor og arbejder i Nakskov. Engageret i diverse lokale foreninger. Interesseret i markedsføring, særligt hvordan branding kan bruges som udviklingsmotor på Lolland.